Salata de ficat de porc

de Ana_Maria269 in Ficat, 4 Oct 2010 | 7828 vizualizari

 

o alternativa la ficatul la gratar care nu se poate manca decat cald

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficat de porc
  • 2 lamai( 200g )
  • 1 legatura mare de marar
  • sare; piper ;  delicat dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ficat de porc:

Se spala ficatul bine se taie in bucatele mici cam 6 x 6 , si groase de un cm , se prajesc in ulei cate 3 min pe fiecare parte . Se scot intr-un castron, se presara cu sare, piper, delicat. Se storc cele doua lamai si se presara cu marar din abundenta.

Si a doua zi este la fel de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit